Телефон : (+381) 13 831 701 Емаил : vuk.karadzic17@gmail.com

У прилогу можете погледати Календар такмичења и смотри ученика основних школа: Стручно упутство такмичења можете преузети овде:
Министарство просвете објавило је Календар смотри и такмичења за ученике основних школа за школску 2022/2023. годину. Такмичења и смотре су ваннаставне активности које се организује у циљу вредновања и рангирања знања, умења и способности ученика из…
Која такмичења очекују наше ученике у овој школској години и њихов временски распоред, можете погледати у документу - Календар такмичења и смотри ученика основних школа за школску 2019/2020. годину:
Која такмичења очекују наше ученике у овој школској години и њихов временски распоред, можете погледати у документу - Календар такмичења и смотри ученика основних школа за школску 2018/2019. годину:
Такмичења и смотре за ученике основних школа одржавају се у току школске године. Ђаци могу учествовати у такмичењима из различитиких предмета, односно областима предмета. Организатори такмичења и смотре Министарству просвете, науке и технолошког развоја подносе захтеве…